Schitter met onze nieuwe collecties

Studio Collect

Simpel, maar inventief en met een sterke look, dat is waar de vier Belgische ontwerpsters van Studio Collect voor staan. Speelse juwelen met edelstenen of sobere karaktervolle ontwerpen voor de vrouw met pit!

Ontdek hier

Diamanti Per Tutti

Een creatief Antwerps team slaagde er in om een jonge collectie in zilver te ontwerpen mét diamantjes en edelsteentjes in stijlvolle en uiterst verfijnde creaties.
Op en top vrouwelijk!

Just Franky

Bijzondere momenten, dierbare personen; data, namen en uitspraken kunnen vastgelegd worden in een uniek gepersonaliseerd gouden juweel van de Just Franky-collectie. Strak, fijn en tijdloos: om voor altijd dicht bij je te dragen!

Blush

Wie eerder houdt van een traditioneel en elegant juweel vindt dit zeker in de Blush-collectie. Wit, geel of rosé 14-karaat gouden ringen met zirkonia kan je dragen in talloze combinaties, bijhorende armbandjes en kettingen vervolledigen de tijdloze collectie.

Hulchi Belluni

Wat begon als een klassieke juwelencollectie zet zich verder in een exclusieve juwelenlijn; deze betoverende juwelen mogen in ons aanbod niet ontbreken.

Voor de vrouw met oog voor detail, die houdt van authenticiteit: juwelen met wereldfaam. Een prachtig geschenk!

Davice

Een collectie die klassieke schoonheid perfect weet te combineren met een modern ontwerp. Fijne juwelen met ‘zwevende ‘ diamanten maken deze collectie heel bijzonder.

Hun naam en slogan spreken voor zich ‘Arte in oro’, kortom: een collectie die getuigt van Italiaanse goudkunst.

Flanders

Eind jaren ’80 werd er in een kleine Antwerpse diamantslijperij een nieuwe slijpvorm toegepast: voor het eerst werd een 8-zijdige diamant geslepen.

Daar kreeg deze nieuwe schitterende diamant zijn naam ‘Flanders’. De schittering, de klasse,… vind je terug in de hele Flanders-collectie!

share

Gerelateerde blogs

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

MARCO BICEGO NIEUW TE ZOTTEGEM

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

LADIES NIGHT!

Een exclusieve shop avond op 25 november van 18u-21u in onze vestiging te Ninove!

Wouters & Hendrix

Alessandra Dona

Vernieuwde zaak Ninove

Wij verbouwen

No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in