Seiko – Always one step ahead of the rest

Prospex

Professionele horloges voor elke sportieve uitdaging

Voor de ware horlogemaker is het bouwen van een Adventure Sports horloge –ter land, op zee of in de lucht – één van de grootste uitdagingen

Na het bouwen van het eerste duikershorloge in 1965, is Seiko er keer op keer in geslaagd om – met waarlijk professionele specificaties – te voldoen aan de hooggespannen verwachtingen van sport- en professionele duikers.

Sinds 1965, komt in Seiko Prospex alle opgebouwde expertise samen in één collectie met waarlijk professionele specificaties.

Presage

Dit is een horloge collectie met een zeer brede uitstraling, waarbij het volledige scala aan Seiko’s mechanische kalibers wordt ingezet. Van het toegankelijke 4R kaliber tot het exclusieve 8R kaliber.

Premier

Klassieke inspiratie. Moderne expressie.

De Premier collectie heeft met twee ontwerpthema’s – beschikbaar in horloges voor zowel mannen als vrouwen – een veelzijdiger aanbod dan ooit tevoren. Beide designs zijn geïnspireerd op het creatieve panningsveld tussen klassiek en modern, met een architectonische en driedimensionale uitstraling. En als finishing touch de unieke Seiko afwerking en perfecte detaillering.

Het nieuwe Premier design maakt gebruik van Seiko’s unieke Kinetic technologie. Kalibers waarvoor de energie wordt geleverd door een rotor die wordt aangedreven door de kinetische armbewegingen van de drager.

Het energiemanagement van het uurwerk is zó geperfectioneerd dat dit Kinetic Perpetual kaliber – wanneer het niet wordt gedragen – tot wel vier jaar nadat het is weggelegd de juiste tijd en datum kan onthouden. Het uurwerk wordt feilloos op de juiste tijd en datum gezet zodra het weer wordt opgepakt. Het vervangen van de batterij is niet nodig.

share

Gerelateerde blogs

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

MARCO BICEGO NIEUW TE ZOTTEGEM

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

LADIES NIGHT!

Een exclusieve shop avond op 25 november van 18u-21u in onze vestiging te Ninove!

Wouters & Hendrix

Alessandra Dona

Vernieuwde zaak Ninove

Wij verbouwen

No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in