NIEUW Seiko Prospex GMT

Sinds de lancering van het eerste duikhorloge in 1965 is Seiko constant bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe technologieën, functies en ontwerpen. Een aanpak die de Seiko Prospex duikhorloge-collectie tot een favoriet onder professionele en recreatieve duikers over de hele wereld heeft gemaakt. In meer dan een halve eeuw van innovatie heeft Seiko voortdurend de grenzen verlegd voor sporthorloges. En voor duikhorloges in het bijzonder. Die voortdurende zoektocht naar verbeteringen in veiligheid, betrouwbaarheid, leesbaarheid en gebruiksgemak hebben van Seiko een wereldwijd erkende leider gemaakt op het gebied van duikhorloges.

Seiko introduceert een nieuw uurwerk binnen de vertrouwde 6R familie. Een uurwerk met GMT functie en een gangreserve van 72 uur: kaliber 6R54. Dit kaliber wordt toegepast in drie nieuwe Prospex-creaties, die allemaal moderne herinterpretaties zijn van een bijzondere Seiko klassieker uit 1968.

Het horloge heeft Lumibrite op de wijzers en alle 12 markeringen; en is voorzien van een krasbestendige unidirectionele keramische bezel met een lichtgevend accent.

De GMT wijzer kan onafhankelijk worden ingesteld in stappen van één uur zonder de wijzers van de huidige tijd te onderbreken. Dit stelt de drager in staat om in één oogopslag de tijd in een tweede tijdzone te zien.

Het model heeft een nieuwe stalen band met drie rijen schakels en een slank profiel, waardoor het horloge stevig en toch comfortabel op de pols rust.

Seiko SPB381J1

share

Gerelateerde blogs

NIEUW Seiko Prospex GMT

Marco Bicego: Burijntechniek

Seiko 5 Sports verbreedt de horizon met nieuwe GMT-serie: SKX Sports Style

MARCO BICEGO NIEUW TE ZOTTEGEM

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

Wouters & Hendrix

Alessandra Dona

No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in