Verzenden & retourneren

De levertijd van artikelen die op voorraad zijn, bedraagt in normale omstandigheden 3 werkdagen voor leveringen binnen de Benelux. Voor artikelen die niet op stock zijn en die dus bij de fabrikant besteld moeten worden is de levertermijn moeilijk te voorspellen, en kan deze oplopen tot enkele weken. Wanneer de levertermijn groter is dan 1 week, zal u hiervan op de hoogte gesteld worden.
Voor het verzenden van onze artikelen werken wij samen met Bpost of Mikropakket.
We streven ernaar om onze levertijden aan te houden en we doen steeds ons best om alle artikels zo snel mogelijk ter plaatse te krijgen. We zijn echter niet verantwoordelijk voor situaties van overmacht waardoor de levering vertraagd of verstoord is. Op wettelijke feestdagen en sluitingsdagen zullen er ook geen verzendingen gebeuren.


Indien u iets bestelt via onze webshop kan je (mits het artikel niet gedragen is) het artikel binnen 14 kalenderdagen na ontvangst, terugsturen.

Vul het onderstaande formulier in om te melden dat u één of meerdere product(en) wenst te retourneren.. Als klant draag je de kosten voor het terugzenden van het product.

De leveringen gebeuren steeds via een koerierdienst en zijn voor leveringen binnen België volledig gratis, voor bestellingen vanaf €80. Voor bestellingen onder de €80 wordt een transportkost van €8 aangerekend.

Vraag een retour aan
No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in