SINDS 1883 IS JUWELIERS PAUL EEN GEVESTIGDE WAARDE IN DE REGIO.

Evelyne, Laurence en Mathieu, intussen de 5de generatie PAUL zijn momenteel 12 jaar actief in Ninove en Zottegem. Met ons vernieuwde concept willen we nog meer onze eigenheid in de zaak brengen. Met dit stijlvol concept bieden we een ruim assortiment aan juwelen, horloges en lifestyle voor elk budget. Klantenbeleving staat centraal en vormt de rode draad in het nieuwe verhaal. Onze stijlvolle boutiques stralen niet alleen luxe uit, maar bieden tegelijkertijd een warme sfeer waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt, zoals van een familiebedrijf verwacht mag worden. We kiezen voor stijl, beleving en luxe. Van harte welkom! Team PAUL
JuweliersPaul-037WEB-EVELYNE Juweliers Paul

Evelyne Coppens

Met haar achtergrond als etalagiste zorgt ze maar al te graag voor de mooie presentatie en look van de winkels. Dankzij haar creativiteit kan ze elke klant verder helpen met een gepast juweel en durft ze al eens te experimenteren. Als goudsmid heeft ze de perfecte technische basis om advies te geven bij elke aankoop.

JuweliersPaul-033 Evelyne

Mathieu Coppens

Als kind was Mathieu al gepassioneerd door horloges. Het vakmanschap zit hem in de vingers. Als horlogemaker zorgt hij voor herstellingen van de horloges. Hij begeleidt de klanten graag bij het kiezen naar het perfecte horloge dat bij hen past. Verder zorgt hij voor de opvolging van de website www.juwelierspaul.be

JuweliersPaul-039 Evelyne

Laurence Coppens

Laurence zorgt voor een goede afhandeling van alle herstellingen. Ze is de schakel tussen de winkel en de ateliers. Door haar opleiding als goudsmid kan ze iedere klant perfect adviseren. Verder focust ze zich op de sociale media van Paul.

JuweliersPaul-042WEB-AN Juweliers Paul

An Heymans

An is eveneens een creatieve ziel, met een achtergrond in het onderwijs en bloemsierkunst. Ze brengt elke dag met passie de schoonheid van haar klanten tot leven met juwelen en horloges. Met oog voor de persoonlijkheid en de eigenheid van haar klanten zorgt ze voor de perfecte match.

1883 - 1930

VICTOR PAUL

Juwelier Paul is een gevestigde waarde in Ninove, dat is het minste wat je kunt zeggen. De Pauls gaan terug tot in 1883, toen uurwerkmaker Victor Paul zich op aanraden van handelsreizigers in de Burchtdam vestigde. Hij vond de liefde bij een Ninoofse schone en kocht een oude broodbakkerij in de Beverstraat. De perfecte locatie voor zijn juwelen,- uurwerk- en zilverwerkzaak. Victor legde zijn ziel in de winkel en leverde mooi werk, na veertig jaar zwoegen was hij erin geslaagd de naam Paul te laten uitgroeien tot een zekerheid van stielkennis en hoge kwaliteit. Menig Ninovieter toont vandaag trots zijn uurwerk of juweel, met de woorden “ ’t Is er nog een van bij Victor Paul”.
1883 - 1930
1930 - 1956

ALBERT PAUL

Victor zag in zoon Albert een geschikte opvolger. Na een stevige opleiding en een inloopperiode als zelfstandige in het leiden van een eigen winkel en werkkamer, nam Albert in 1930 de fakkel van zijn ouders over. Door verdere zelfstudie en hard werken, ontwikkelde Albert Paul zich tot een bijzonder bekwame en succesvolle vakman. Dit vakmanschap werd bekroond met meerdere prijzen.
1930 - 1956
1956 - 1986

ANDRE PAUL

Vanaf 1956 was het André Paul die de handen uit de mouwen stak. Terwijl de distributie tijdens de welvaartsjaren meer en meer naar de steden trok, nam André de nodige maatregelen om zijn zaak van meer winkel- en etalageruimte te voorzien. Hij dacht vooruit, en kocht het huis naast de winkel. Dat bood de mogelijkheid later verder uit te breiden.
1956 - 1986
1980 - 2010

GUY EN CATHY COPPENS-PAUL

In 1980 treden Guy Coppens en Cathy Paul in de voetsporen van André Paul. Guy kiest voor studies edelsteenkundige en slaagde met glans. De voorliefde voor juwelen en horloges zit Cathy in het bloed, wat de twee een perfect team maakt. Guy en Cathy steken onmiddellijk de handen uit de mouwen. Het aangrenzende huis en de zaak worden één, wat extra winkelruimte en etalage van 23 meter oplevert. In 2002, vijftien jaar later, krijgt de winkel alweer een volledige, hedendaagse make-over na verbouwingswerken. In 2010 waagt Juwelier Paul zich op nieuw terrein: Guy en Cathy openen een tweede zaak in Zottegem.
1980 - 2010
2010 - ...

EVELYNE, LAURENCE EN MATHIEU COPPENS

Met de opening van de nieuwe winkel in Zottegem in 2010 waait er terug een frisse, jonge wind door de familiezaak. Evelyne, Laurence en Mathieu, de kinderen van Guy en Cathy, stappen mee in de wereld van horloges en juwelen. Laurence volgde een opleiding goudsmid, Evelyne specialiseert zich in parels en start eveneens een opleiding goudsmid en Mathieu volgt de opleiding uurwerkmaker.
2010 - ...
2017

VERNIEUWING WINKEL ZOTTEGEM

In 2017 werd de winkel in Zottegem volledig verbouwd en in een modern hedendaags jasje gestoken. Met respect voor de voorgaande generaties en het op de voet volgen van nieuwe trends en mode, zet dit team van drie vandaag de traditie van kwaliteit en perfectie verder. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in een van onze twee winkels!
2017
2021

Vernieuwing winkel Ninove

Sinds 1883 is Juweliers PAUL een gevestigde waarde te Ninove. Evelyne, Laurence en Mathieu, intussen de 5de generatie PAUL zijn momenteel 11 jaar actief in Ninove. Maar nu is het tijd voor verandering, met dit nieuwe concept willen we nog meer onze eigenheid in de zaak brengen. We hebben gekozen voor frisse kleuren, gebracht in een gezellig uitnodigend interieur. Met dit stijlvol concept bieden we een ruim assortiment aan juwelen, horloges en lifestyle voor elk budget. We hebben ons bestaande assortiment aangevuld met nieuwe, hippe merken. Het is een heel ander concept geworden waar we heel trots op zijn. Klantenbeleving staat er centraal en vormt de rode draad in het nieuwe verhaal. De stijlvolle boutique straalt niet alleen luxe uit, maar biedt tegelijkertijd een warme sfeer waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt, zoals van een familiebedrijf verwacht mag worden.
2021
No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in