Valentijn – De dag waarop we de LIEFDE vieren!

DIAMANTI PER TUTTI

De collectie ” Attraction” vertelt het verhaal van de aantrekkingskracht tussen twee geliefden . De intense verbinding van twee zielen waarbij twee harten één zijn.

De kracht van onvoorwaardelijke liefde. Elegante juwelen met tijdloze, echte diamanten. Straal wanneer jij het wil. Het perfecte juweel voor valentijn. Afgestemd op jouw stijl.

ORAGE

In de valentijnscollectie van orage draait alles om hartjes, een ideaal cadeautje voor je geliefde want welke vrouw krijgt nu niet graag een juweeltje!

STUDIO COLLECT

Het Antwerpse sieradenlabel Studio Collect brengt ons strakke en dynamische juwelen met een markant accent van roze kwarts, parels, koraal, onyx, azuurblauwe lazuursteen ….

Een eigenzinnige en minimalistische collectie. Wij zijn alvast verkocht.

JUST FRANKY

Creëer je eigen unieke juweel met Just Franky. De 14 karaats massief geel, wit of rosé gouden juwelen weergeven op een persoonlijke manier,een gedenkwaardig moment of een dierbare herinnering. Draag bijvoorbeeld een gouden collier met de letter van je grote liefde of laat jouw naam voor haar in een ketting plaatsen. Wij helpen je graag met het bedenken van jouw unieke Just Franky sieraad!

share

Gerelateerde blogs

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

MARCO BICEGO NIEUW TE ZOTTEGEM

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

LADIES NIGHT!

Een exclusieve shop avond op 25 november van 18u-21u in onze vestiging te Ninove!

Wouters & Hendrix

Alessandra Dona

Vernieuwde zaak Ninove

Wij verbouwen

No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in