MARIE MARTENS komt naar Zottegem

FEEL GOOD lederwaren

Chique en eigenzinnige tassen, gemaakt van nobele materialen, ontworpen in Frankrijk, gemaakt door Franse en Italiaanse ateliers voor vrijgevochten en gedurfde vrouwen, die het leven in het roze zien

Het merk Marie Martens is in 2014 ontstaan ​​onder de noemer #N O M O R E B O R I N G B A G S.

Marie Martens fladdert van Gent naar Versailles en terug. Ze heeft oog voor de kleinste details en vertaalt deze naar een doorgedreven esthetiek in haar ontwerpen. Ze zoekt naar inspiratie: vormen, stijlen en stoffen die haar aanspreken. Vervolgens maakt ze daar zelf unieke combinaties mee. Haar handtassen verbinden stijlvolle vlakken met speelse details. Anders gezegd: in het woordenboek van de Belgische Française rijmt luxe op feelgood en feminien. Het hoeft niet te verwonderen dat Marie Martens’ handtassen hip zijn in Gent, Parijs en andere grote modesteden in de wereld. Met de Ibiza-lijn veroverde Marie Martens dan ook een plaatsje in de best verkochte handtassen.

Vanaf het begin heeft het zich gevestigd als een premium designermerk van lederwaren; vooral door de heuptas in 2015 en de emmertas in 2014 bij te werken. Tegenwoordig zijn de tassen van Marie Martens aanwezig in meer dan vijftig winkels over de hele wereld, naast een eigen boetiek in Versailles.

Bekend om haar assertieve stijl, haar knowhow en onberispelijke kwaliteit; Marie Martens – die het leven in roze ziet – verrast ons elk seizoen met collecties in beperkte series om de originaliteit te behouden.

Lederwaren die het leven in roze zien en nu ook naast Ninove beschikbaar te Zottegem!

Bekijk onze volledige collectie hier.

share

Gerelateerde blogs

NIEUW Seiko Prospex GMT

Marco Bicego: Burijntechniek

Seiko 5 Sports verbreedt de horizon met nieuwe GMT-serie: SKX Sports Style

MARCO BICEGO NIEUW TE ZOTTEGEM

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

Wouters & Hendrix

Alessandra Dona

No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in