Femme Adorée

Upcoming en hot dit jaar is het gloednieuwe, Italiaanse juwelenmerk ‘Femme Adorée’. Geïnspireerd door de natuur werd een prachtige collectie vervaardigd die de hedendaagse trends vertaalt naar elegante juwelen. De perfecties en imperfecties van het natuurlandschap vormen de basis van deze jonge collectie waarin mat goud, blinkend goud en diamant prachtig gecombineerd worden.

De kracht van deze juwelencollectie zit in de schoonheid van haar imperfectie. In haar ruwheid schuilt eveneens ook puurheid, elegantie en verfijning. Die imperfecties maken deze collecties intens, krachtig en bovenal uniek.

The best colour in the world is the one that looks good on you!

Hoe delicaat, elegant en sexy de natuur kan zijn; Bladeren die net genoeg zonlicht doorlaten om de groei van andere natuurelementen te stimuleren. Rozenblaadjes die laag op laag groeien om de perfecte bloem te vormen. Of parelmoer dat licht breekt in levendige regenboogschakeringen. De inspiratiebron is eindeloos.

Van tegen de stroom in zwemmen word je sterker, maar met de stroom mee ga je sneller. Laat je leiden, neem halt en bepaal zelf welke richting je uit wil gaan. Onze 18K gouden collectie dient vrouwen te inspireren in het leven. Te motiveren om altijd voluit te gaan in het leven dat steeds in hun eigen handen ligt.

– Belle est ce qui est toujours adorée –

Ontdek de collectie hier.

share

Gerelateerde blogs

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

MARCO BICEGO NIEUW TE ZOTTEGEM

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

Wouters & Hendrix

Alessandra Dona

Vernieuwde zaak Ninove

Wij verbouwen

Nanis, new in store

No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in