New in!

Atelier P is een familiebedrijf dat van generatie op generatie, met trots en passie de mooiste trouwringen creëert. Als “100% Belgisch” bedrijf geloven ze in recycling. Ze doen alles zelf, van raffinage tot eindproduct, en houden zo een sterke controle over de kwaliteit. Vanuit deze traditie ontwerpen ze trouwringen, die symbool staan voor liefde en eeuwigheid. Hun collectie, genoemd naar de stichter Petrus Boschmans, is een tijdloze collectie in 14kt en 18kt goud.

De ringen van atelier P kunnen in 4 thema’s verdeeld worden:

  • de retro collectie : De Retro Collectie neemt je mee terug in de tijd. Je ontmoet de zes kinderen van Petrus Boschmans via deze edgy, klassieke en originele trouw & verlovingsringen.
  • De trendy collectie: Als modern design je aanspreekt, heb je daar de voorkeur aan de TRENDY COLLECTIE. Het onderscheidt zich door zijn bijzondere afwerking en eigentijdse uitstraling. Less is more!
  • De Timeless Collectie: De TIMELESS COLLECTION is gebaseerd op zijn allereerste ontwerp. Het feit dat die trouw- en verlovingsringen na meer dan 100 jaar nog steeds erg populair zijn, geeft een indicatie dat “sommige dingen bedoeld zijn om lang mee te gaan”.
  • De Engagement Collectie: Nu mogen wij ons ook trotse partner noemen van de verlovingscollectie. Deze bestaat uit prachtige hedendaagse ontwerpen met diamant; yellow beryl, morganite, green beryl en blue beryl.
share

Gerelateerde blogs

NIEUW Seiko Prospex GMT

Marco Bicego: Burijntechniek

Seiko 5 Sports verbreedt de horizon met nieuwe GMT-serie: SKX Sports Style

MARCO BICEGO NIEUW TE ZOTTEGEM

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

Wouters & Hendrix

Alessandra Dona

No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in