Valentijn

Voor je het weet is het weer zover: Valentijnsdag.
Het moment om jouw (geheime) liefde te verrassen met aandacht en cadeaus.
Geen lover dit jaar? Dan shop je toch gewoon voor jezelf?
Shop hieronder de leukste juweeltjes of horloges voor je Valentijn, of voor me, myself and I.

DIAMANTI PER TUTTI 

De nieuwe collectie “Love Always” staat voor elegantie, het is een tijdloos juweel.
Geïnspireerd door een symbool van ware liefde, herinneren ons deze ontwerpen, met marquise-zetting met witte topaas en diamant, aan een koppel gracieuze zwanen voor eeuwig verbonden door de liefde. Ontdek de volledige collectie hier.

STUDIO COLLECT

Natuurlijk geloven we dat het iedere dag valentijn mag zijn, maar door onze drukke levensstijl is het goed dat we 1 speciale dag hebben om je geliefde te tonen hoe graag je hem/haar ziet. Als je het aan ons vraagt, juwelen is de manier om dit te tonen!
Hierbij wat inspiratie over de nieuwste collectie “Ninety Degrees Part II”.
Bekijk hier de volledige collectie.

TISSOT WATCHES

Is er een betere gelegenheid dan Valentijnsdag om je liefde te bewijzen door het
schenken van een uitzonderlijk cadeau?
Een Tissot-horloge is het ideale accessoire voor elke outfit, zowel voor de alledaagse look als voor de meest speciale gelegenheid. Laat u hier inspireren om het perfecte horloge voor uw geliefde te vinden.

SEIKO WATCHES

Nieuwe op cocktails geïnspireerde Seiko Presage horloges! Deze modellen in twee aansprekende kleurstellingen hebben een nieuw, aansprekend open-heart wijzerplaat design, waarin het hart van het mechanische kaliber fraai zichtbaar is. De horloges zijn uitgerust met een speciale aanzet voor het snel en makkelijk wisselen van de band. De horloges zijn ook beschikbaar in een damesvariant.

DIAMANT

Hoewel u ongetwijfeld iedere dag uw liefde aan uw partner laat zien, is Valentijn toch de perfecte opportuniteit om uw levenspartner te verrassen met een speciale attentie of met een huwelijksaanzoek.
Diamanten worden gezien als een perfecte investering die zijn waarde nooit verliest. Daarom is een briljant een heel speciaal geschenk bij belangrijke gebeurtenissen, zoals een geboorte, verloving, huwelijk ….
Bekijk hier een greep uit ons aanbod verlovingsringen. Uiteraard hebben we in de winkel meer keuze dus kom gerust langs voor meer informatie.

ORAGE / SILVERROSE

Heb jij jouw verlanglijstje voor Valentijn al gemaakt? Laat het subtiel ergens liggen of toevallig op het nachtkastje van jouw geliefde …. Zo weet hij/zij zeker wat je graag wil. Bij orage en silverrose vindt je juwelen in ieders budget.

GEPERSONALISEERDE JUWELEN

We zijn fan van gepersonaliseerde juwelen, van letters tot namen en zelfs vingerafdrukken, ze maken van een eenvoudig sieraad een symbolische schat. We willen onze lievelingen dicht bij ons dragen en dat kan met een aantal van onze collecties zoals just franky, supermom en enkele huiscollecties. Kom gerust de uitgebreide mogelijkheden bekijken in de zaak. Voor deze collecties is er wel steeds een levertermijn van 1 tot 2 weken.

Uiteraard is dit maar een kleine greep uit ons uitgebreid aanbod. Bekijk gerust al onze collecties online of kom langs in 1 van onze winkels en wij maken graag tijd voor u om te helpen zoeken naar het ideale juweeltje of horloge.

share

Gerelateerde blogs

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

MARCO BICEGO NIEUW TE ZOTTEGEM

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

LADIES NIGHT!

Een exclusieve shop avond op 25 november van 18u-21u in onze vestiging te Ninove!

Wouters & Hendrix

Alessandra Dona

Vernieuwde zaak Ninove

Wij verbouwen

No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in