Trends voor het najaar

BALMAIN WATCHES

Balmain visualiseert een tijdloos ontwerp waarin poëzie en precisie samensmelten. De nieuwe lijn, de Balmain Flamea, is geïnspireerd door een Pierre Balmain-jurk met arabeskenmotieven, het horloge weerspiegelt de schoonheid van de haute couture die we terugzien op de catwalk. Als een perfect borduurwerk is op zeven uur een cirkel van arabeskversiering terug te vinden. De rest van de wijzerplaat is een monochroom canvas. De wijzerplaat is omkaderd met een gepolijste, ronde kast die iets uitsteekt – als een klein druppeltje water om de kroon te omhelzen.

Ondanks hun typerende stijl weet balmain steeds te vernieuwen en vooral te verrassen. Deze collectie kan u bezichtigen te Ninove

Diamanti per tutti

Eigentijdse, stijlvolle juwelen met echte diamanten toegankelijk maken, dat is het motto van Diamanti per tutti. Mooie juwelen die terugkeren naar de essentie: edele en natuurlijke materialen, een puur tijdloos design en een betaalbare prijs. Alle diamanten zijn bovendien conflictvrij. Diamanti per tutti neemt elk seizoen een gastontwerper in de arm. Via deze collabs laat het Antwerpse label uiteenlopende persoonlijkheden hun creativiteit botvieren op een tijdloos product. De frisse kijk van zo’n gastontwerper uit een andere tak van de modewereld, daagt het label uit om technische grenzen af te tasten in de ontwerpen. Deze winter brengt Diamanti per tutti natuurlijke pure vormen. Daarbovenop werken ze veel met kleurstenen zoals london topaas, peridot en citrine.

Deze collectie kan u zowel in Ninove als in Zottegem komen bekijken.

BOSS WATCHES

Vintage meets modern. De boss pioneer collectie is geïnspireerd op de klassieke luchtvaarten combineert sportief chic met een retro-stijl. Geavanceerde chronografen en onderscheidende details zorgen voor een vintage pilotenhorloge-look. Met verschillende kleurcombinaties en type horlogebanden, heeft deze collectie een opvallend horloge voor zowel een klassieke als casual stijl. Gestikte, gladde of klassieke stainless steel banden, dit is de finishing touch voor de onberispelijke BOSS look.

Be a pioneer – it’s time to reach for the sky.

Beschikbaar te Ninove en Zottegem

MISS SPRING

Van vrouwen, voor vrouwen. Met deze fijne, handgemaakte juwelen in 18 karaat goud kunnen vrouwen steeds het mooiste van zichzelf laten zien. De zoektocht van ontwerpsters Hilde en Maaike Bruining naar innerlijke rust, geluk en vervulling, in alle rollen die zij als vrouwen iedere dag bekleden…Dat is de grootste inspiratie voor alle sieraden binnen de collectie. Deze sieraden met delicate schoonheid zijn gemaakt van goud, diamanten en kleursteen. Allemaal natuurlijk echt, cadeautjes van moeder natuur. Met een levendigheid vol positieve energie. Saffier is hip en is heel mooi te combineren met het gele goud dat nu fel in opmars komt.

Ze gebruiken enkel verantwoord goud en conflictvrij diamant.

Deze collectie kan u bekijken in onze zaak te Zottegem.

BLUSH

Blush verleidt elke vrouw met haar tijdloze collectie 14-karaats gouden juwelen, al dan niet met zirkonia. Romantisch en stijlvol met een tikkeltje frivoliteit, dat is blush. Elk juweel van blush vertelt een verhaal waarin verfijnde afwerking en aandacht voor klasse zijn samengevloeid tot een juweel met een onweerstaanbare charme. De musthave voor dit seizoen zijn de prachtige stapelbare ringen die je in oneindig veel combinaties kan samenstellen. Deze collectie ligt in zowel Ninove als Zottegem.

TOMMY HILFIGER

De wereld van tommy hilfiger spreekt enorm veel mensen aan en dat zal gezien de collectie op sieraden -en horlogegebied dit najaar zeker niet veranderen. Dit seizoen gaat over de klassiekers en het omarmen van de tijdloze vormen en minimale details. Sprankel dit seizoen met horloges die moeiteloos combineren met moderne vormen.

Deze collectie bevindt zich in Ninove.

share

Gerelateerde blogs

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

MARCO BICEGO NIEUW TE ZOTTEGEM

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

LADIES NIGHT!

Een exclusieve shop avond op 25 november van 18u-21u in onze vestiging te Ninove!

Wouters & Hendrix

Alessandra Dona

Vernieuwde zaak Ninove

Wij verbouwen

No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in