NEW CONCEPT…. NEW LIFESTYLE …. NEW PAUL

De naam PAUL is al sinds mensenheugenis een begrip in Ninove, Zottegem en omstreken. Vandaag geleid door de nieuwe generatie gaan we dan ook een stap verder en zoeken wij voor u unieke lifestyle producten uit. De liefde voor het juweliersvak is nog steeds onverminderd, maar de stijl is in al die jaren veranderd. Waar het vroeger draaide om puur vakmanschap, is het nu de beleving die toonaangevend is.

Het eerste product dat we u willen voorstellen is : O MY BAG

O My Bag maakt tassen die u er niet alleen goed doen uitzien, maar die ook een positief verschil in de wereld maken. Het leder is afkomstig van koeien die niet voor de mode industrie gekweekt worden en wordt op plantaardige basis gelooid. Door de verkoop van hun kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke lederen tassen, kunnen zij kleine gemeenschappen in India voorzien in duurzaam levensonderhoud.

Changing the world one bag at a time …..

Het tweede item dat we willen voorstellen is FLYTE en LYFE. De unieke FLYTE lamp en LYFE bloempot zijn ontworpen door Simon Morris. Het Zweedse design is zo bijzonder omdat de lichtbron of bloempot zweeft boven de voet. Ingenieus, stijlvol en origineel! Zijn inspiratie haald hij uit de film “Back to the future” en dan specifiek de scène met het hoverboard. De lamp draait lichtjes om zijn as waarbij hij een magisch licht creëert.

Het 2de handtassenmerk is MARIE MARTENS :

Marie Martens is een authentiek, hoogwaardig merk van lederwaren met een eigenzinnige parijse touch. Ze heeft oog voor de kleinste details en vertaald deze naar een doorgedreven esthetiek in haar ontwerpen. Ze zoekt naar inspiratie: vormen, stijlen en stoffen die haar aanspreken. Vervolgens maakt ze daar zelf unieke combinaties mee. Haar handtassen verbinden stijlvolle vlakken met speelse details. Anders gezegd: in het woordenboek van de belgische francaise rijmt luxe op feel good en feminien. Het hoeft niet te verwonderen dat ‘Marie Martens’ handtassen hip zijn in grote modesteden over de hele wereld.

Vervolgens stellen we u DAQICONCEPT voor:

De Jingoo speaker van het vernieuwende Daqi concept is een product waarin design en poëzie elkaar lijken te omarmen. De Jingoo speaker is een bijzondere sfeermaker in huis. Dat komt niet alleen door de sublieme geluidskwaliteit, maar ook door het betoverende design en de subtiele LED sfeerverlichting. De vogel is gemaakt van keramiek, gebakken in de traditionele ovens in het Taiwanese Yingge. De bodem van de kooi is gemaakt van hout. In de borstkas van de vogel zit de tweeter verborgen, waarmee hoge tonen gemaakt worden. Hier bevindt zicht tevens de sfeerverlichting, die de vogel subtiel doet oplichten en een zachte gloed door de ruimte verspreidt. De jingoo speaker heeft een woofer in de onderkant van de kooi voor lage tonen. Het geluid van de lage tonen wordt versterkt door de keramieken staart van de vogel. De Jingoo speaker werkt op batterijen die wel tot 15 uur meegaan. Uiteraard wordt een oplader (micro-USB) meegeleverd. Muziek afspelen doet u via bluetooth, zodat u binnen een straal van 10 meter uw telefoon kunt gebruiken en kunt genieten van de geweldige geluidskwaliteit.

De Jingoo speaker is verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen, met vier verschillende vogels. Iedere vogel heeft haar eigen bijzondere achtergrond en betekenis.

White Hwamie: de elegante witte kleur van deze vogel straalt rein-en adelijkheid uit. Deze zeldzame en kostbare vogel zingt een prachtig lied. De betekenis van ‘geluksvogel’ komt uit Chinese volksverhalen.

The Phoenix: de mythische vogel die herrijst uit haar eigen as, een symbool van onsterfelijkheid. Phoenix is verkrijgbaar met een zwarte of witte kooi.

L’oiseau Blue: geïnspireerd op het gelijknamige Franse toneelstuk over de zoektocht naar geluk.

Feather China: het blauw-witte motief op het verendek brengen je meteen in Oosterse sferen en appeleren aan je gevoel voor kunst en poëzie.

Het allereerste product waar het allemaal mee begonnen is is SECRID

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuw soort wallet. Eén die je geld, kaarten en privacy beschermt. Wanneer je op een traditionele portemonnee zit, buigen de plastic kaarten en worden deze broos, waardoor de kans op een breuk toeneemt. Met een aluminium kern beschermen onze wallets je kaarten en blijven ze compact genoeg om in elke broekzak te passen. De nieuwste generatie bankkaarten, creditcards en ID-kaarten zijn uitgerust met chips en antennes die draadloze communicatie mogelijk maken. Deze RFID kaarten verhogen het gebruiksgemak, maar ook de risico’s. Ze kunnen vanaf een meter geactiveerd, gelezen en gekloond worden zonder dat het het doorhebt. Onze cardprotector, het aluminium hart van onze portemonnees, beschermt je kaarten tegen deze ongewenste draadloze communicatie.

Kenmerken van SECRID:

  • Gemakkelijk en snel, het gepatenteerde mechanisme geeft snel en eenvoudig toegang tot je kaarten.
  • Slank profiel: Laat overtollig spullen achterwege en neem enkel mee wat je nodig hebt.
  • Bescherm je kaarten
  • Een wallet die past: Wallets met persoonlijkheid, kies er ééntje die het beste bij je past.

Er zijn nog wat nieuwe items op komst …. Volg ons op facebook en instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwigheden.

share

Gerelateerde blogs

NIEUW Seiko Prospex GMT

Marco Bicego: Burijntechniek

Seiko 5 Sports verbreedt de horizon met nieuwe GMT-serie: SKX Sports Style

MARCO BICEGO NIEUW TE ZOTTEGEM

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

Wouters & Hendrix

Alessandra Dona

No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in