Just Franky

De Liefde, Het Leven, Een moment… Capture Life

Het leven is mooi, je ervaart veel bijzondere momenten en verzamelt dierbare personen om je heen. Just Franky biedt je de kans om al dit moois voor altijd vast te leggen en elke dag bij je te dragen. Op een persoonlijke en bijzondere manier, namelijk in de vorm van een gouden sieraad waarin jouw bijzonder moment of dierbaar persoon is verwoord. Alle sieraden worden vervaardigt met 14 karaat puur goud. Het sieraad wordt met de hand gemaakt door diverse hoog opgeleide goudsmeden met jaren ervaring.

Just Franky legt het voor altijd voor je vast in puur goud!

Justanky is de creatieve doorvertaling van het Engelse woord ‘Frank’ wat letterlijk vertaald ‘openhartig’ betekent. Een uniek sieraad voor jezelf met een persoonlijke boodschap die je met iedereen kunt delen. Open je hart en leg voor altijd vast wat of wie voor jou bijzonder is in je leven en draag dit elke dag dicht bij je met het signature van Just Franky. Sinds de start van Just Franky in 2015 werd het merk al snel opgepakt door diverse influencers, DJ’s, Bnners etc. Just Franky koestert de band die ze met hen hebben mogen opbouwen in de laatste jaren. Ieder voor zich heeft zijn of haar eigen verhaal achter unhandgemaakte Just Franky sieraad.

Wat het merk Just Franky namelijk écht uniek maakt zijn de persoonlijke teksten die je in de zogenaamde ‘bar necklaces’ kunt graveren. De gedachte hierachter is dat iedereen wel bijzondere momenten of ierbaren in zijn leven kent die hij of zij het liefste iedere dag bij zich zou willen dragen. Dankzij Just Franky kan dat voortaan. De sieraden van dit label zijn dankzij jouw gravering helemaal ‘one of a kind’. Ze vertellen alleen jouw persoonlijke verhaal! Geef daarom zelf een ‘signature’ aan je sieraad, van jezelf of an een dierbare of geliefde, en draag deze iedere dag opnieuw dicht bij je hart. Just Franky maakt het voor iedereen mogelijk om iets unieks en helemaal eigen te creëren. Een mooier cadeau kun je je toch bijna niet voorstellen?!

Bar Collectie
Cube Collectie
Coin Collectie
Capital Collectie

Alle juwelen zijn beschikbaar in wit, geel en rosé goud.

share

Gerelateerde blogs

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

MARCO BICEGO NIEUW TE ZOTTEGEM

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

LADIES NIGHT!

Een exclusieve shop avond op 25 november van 18u-21u in onze vestiging te Ninove!

Wouters & Hendrix

Alessandra Dona

Vernieuwde zaak Ninove

Wij verbouwen

No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in