AnnaMaria Cammilli

Annamaria Cammilli, van kunstenares uitgegroeid tot het hoofd van een gerenommeerd familiebedrijf gevestigd in Firenze. Dit merk biedt een originele collectie aan die geïnspireerd is door de natuur. De productie wordt voor 100% gemaakt in Italië met speciale afwerkingen en vele mogelijkheden. Maar liefst 8 verschillende kleurtinten goud maken deze collectie wereldwijd uniek.

COLLECTIES

Look Cammilli

De creaties van Cammilli worden gekenmerkt door een uniek en modern design en zijn bedoeld voor een vrouw die zich onderscheidt

Essential design

Een minimaal ontwerp van lijnen en bewegingen. Unieke ontwerpen met een speciale glans en een matte afwerking die de juwelenvormen perfect verbeteren. Met de combinatie van mat en blinkende randen worden diepte en vrije vormen versterkt. In het ESSENTIAL concept toont CAMMILLI de vormen van de aarde, de bewegingen van woestijnduinen, de krommingen van het zand. Deze collectie is gewijd aan vrouwen die van elegantie hun dagelijkse keuze maken.

Vision design

Juwelen gemarkeerd door abstract ontwerp, rondingen en volumes omzoomd door zachte randen van diamant met een volledig matte afwerking. Een concept dat is ontstaan uit de evolutie van sculpturale volumes, met als doel een juweel te creëren dat verder gaat dan de basisdefinitie van een accessoire. De bewegingen van water, de toename van golven en de vloeiende fluctuatie van wateroppervlakken is de inspriratie van dit concept. De VISION- vrouw is een vrouw met een eigentijdse stijl en een verfijnde elegantie.

Flower design

Een ontwerp dat de vormen van de natuur op sculpturale wijze omschrijft. De speciale glans en matte afwerking staan in teken van een romantische smaak. Een iconisch concept, dat geboren is dankzij de creativiteit van ANNAMARIA CAMMILLI en haar artistieke talent, dat altijd wordt geïnspireerd door bloemen die de vorm van de juwelen bepalen.

Texture design

Een samenspel tussen lijnen die een dynamisch weefpatroon vertoont. Een ontwerp versterkt door een grotendeels glanzende afwerking voor een intense en eclectisch look. Dynamische elegantie met eenvoud als grote troef. Geweven goud en harmonieuze bewegingen zijn het TEXTUUR concept. Voor een vrouw die haar schoonheid wil versterken, van s’ochtends tot s’avonds.

Kom een kijkje nemen naar deze prachtige collectie in onze winkel te Zottegem of ontdek de juwelen hier.

share

Gerelateerde blogs

NIEUW Seiko Prospex GMT

Marco Bicego: Burijntechniek

Seiko 5 Sports verbreedt de horizon met nieuwe GMT-serie: SKX Sports Style

MARCO BICEGO NIEUW TE ZOTTEGEM

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

Wouters & Hendrix

Alessandra Dona

No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in