Alessandra Dona

ALESSANDRA DONA

Geboren en getogen in het gebied rond Venetië, zette Alessandra Donà haar eerste stappen in de wereld van parels tijdens haar samenwerking met enkele van de belangrijkste internationale maisons.

Ze reisde jarenlang door Europa en het Oosten en perfectioneerde haar ervaring en kennis van de markt en ’s werelds belangrijkste parelteeltregio’s.

De mooie Venetiaanse, van wie de collecties nog maar net op de markt zijn in België, weet duidelijk wat ze wil. Al vijf jaar lang timmert ze onder eigen naam aan de weg om parels opnieuw hip te maken bij actieve en trendy vrouwen.

Voor elk sieraad bestaat maar één ideale parel. En die parel wordt door Alessandra Donà zorgvuldig geselecteerd met slechts één doel voor ogen: doe ook eens gek en draag ze asymmetrisch.

Juwelen die de verleiding van vluchtige trends schuwen om de toekomst te ontwerpen op een denkbeeldige as die de grootsheid van het verleden harmonieus verenigt met uitdrukkingen van wat nog moet komen.

Juwelen van Alessandra Donà drukken het hier en nu uit van het eeuwenoude verhaal dat haar heeft gevoed, een verhaal waar de wereld altijd van heeft gehouden.

share

Gerelateerde blogs

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

MARCO BICEGO NIEUW TE ZOTTEGEM

Marco Bicego nieuw te Zottegem Juweliers Paul

LADIES NIGHT!

Een exclusieve shop avond op 25 november van 18u-21u in onze vestiging te Ninove!

Wouters & Hendrix

Alessandra Dona

Vernieuwde zaak Ninove

Wij verbouwen

No products were added to the wishlist.

Schrijf je hier in

Ladies night! Een exclusieve shop avond van 18u-21u in onze vestiging te Ninove! Schrijf je hier in